Η εταιρεία

Επιλεγμένα μεταχειρισμένα οχήματα

Η εταιρεία autoup εισάγει μόνο επιλεγμένα μεταχειρισμένα οχήματα Ι.Χ. και φορτηγά προς διάθεση στην ελληνική αγορά. Εδρεύει στην Αθήνα και διαθέτει υποκατάστημα στο Μόναχο της Γερμανίας. Στελεχώνεται μεταξύ άλλων από έμπειρο μηχανικό, ο οποίος ελέγχει εξονυχιστικά τα οχήματα πριν την εισαγωγή. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα εμπειρία στην αγορά του μεταχειρισμένου και μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας. Απευθύνεται σε εταιρείες και ιδιώτες.

Αποτελεί μέλος του ομίλου της Union Profile.

Σχέση εμπιστοσύνης

Ο σκοπός μας

Η autoup δημιουργεί μια καλύτερη εμπειρία αγοράς αυτοκινήτου για όλους, προσφέροντας πολλές επιλογές σε ποιοτικά εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκινήτα. Κύριο μέλημα μας η σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας.

order_a_car

Επιλεγμένα μεταχειρισμένα

Επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με βάση την ποιότητα και την αξιοπιστία. Επιλογή μέσα από τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας (τύπο, μάρκα, χρώμα). Εβδομαδιαίες παραλαβές από Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, και Ολλανδία.

Διαφάνεια στην πώληση

Δικαίωμα επιστροφής του αυτοκινήτου αν δεν είναι η κατάσταση που αναγράφεται στο έγγραφο ποιότητας και φυσικά παραλαβή του αυτοκινήτου με μηχανικό και φανοποιό επιλογής σας.

Σιγουριά autoup

Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος για την απόκτηση αυτοκινήτου

Προέλευση οχήματος

Όλα μας τα αυτοκίνητα προέρχονται από ιδιώτες και όχι από εταιρίες leasing ή ενοικιάσεις. Παρέχουμε πιστοποιητικό ατρακάριστου με πλήρες ιστορικό. Δίνεται εγγύηση χιλιομέτρων, η οποία πιστοποιείται από επίσημο ΚΤΕΟ πριν τον εκτελωνισμό.

Έλεγχοι και πιστοποιήσεις

Είναι ελεγμένα από φανοποιείο, συνεργείο και ηλεκτρολογείο, για την καλή λειτουργία όλων των μηχανικών μερών. Το αυτοκίνητο σας παραδίδεται με πλήρες service και πιστοποίηση καλής λειτουργίας.

Τελική παράδοση

Σας παρέχουμε την δυνατότητα ελέγχου του αυτοκινήτου από εσάς στις εγκαταστάσεις μας με δικό σας μηχανικό και φανοποιό.

Συχνές ερωτήσεις

Στην autoup κύριο μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της νέας εποχής και τις δικές σας. Γι’ αυτό εγγυόμαστε για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θα επιλέξετε από εμάς, το οποίο διατίθεται με πλήρες ιστορικό και εγγυήσεις. Εισάγουμε μόνο επιλεγμένα μεταχειρισμένα τα οποία έχουν περάσει αυστηρούς ελέγχους και διαθέτουν όλα τα επίσημα έντυπα.

Για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εισαγωγής, διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα σε πρωτότυπα που αναγράφουν τα χιλιόμετρα. Επίσης είναι διαθέσιμα: 

  • Γνήσια έντυπα εκτελωνισμού
  • Δελτίο ΚΤΕΟ πριν την έκδοση ελληνικών πινακίδων

Επιπλέον, ο συνεργάτης μας είναι μηχανικός με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια που ζει μόνιμα στο Μόναχο και ελέγχει τα αυτοκίνητα. έχοντας καλή γνώση της γερμανικής αγοράς αυτοκινήτου. Εισάγουμε αυτοκίνητα μόνο από συγκεκριμένες εταιρίες που γνωρίζουμε ότι έχουν σταθερή ποιότητα και έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμάς. Εισάγουμε μόνο επιλεγμένα μεταχειρισμένα.

Όλα μας τα αυτοκίνητα συνοδεύονται από εγγύηση ατρακάριστου. Επιπλέον έχετε πρόσβαση στο πλήρες ασφαλιστικό ιστορικό του αυτοκινήτου.

Γνωρίζετε την πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου (Χιλιόμετρα, κατάσταση τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού). Αποδεικνύεται με γερμανικά έγγραφα, γερμανικό ΚΤΕΟ που δεν αμφισβητείται λόγω πολύ αυστηρής νομοθεσίας αλλά και γερμανικής νοοτροπίας. Επιπλέον, τα χιλιόμετρα αναγράφονται πριν τον εκτελωνισμό του οχήματος και ο μηχανικός μας ελέγχει το όχημα εξονυχιστικά για τυχόν παραποιήσεις στο χιλιομετρητή.

Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας σου.