Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά τα επίσημα έγγραφα του οχήματος. Για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εισαγωγής, διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα σε πρωτότυπα που αναγράφουν τα χιλιόμετρα. Επίσης είναι διαθέσιμα: 

  • Γνήσια έντυπα εκτελωνισμού
  • Δελτίο ΚΤΕΟ πριν την έκδοση ελληνικών πινακίδων

Δυστυχώς προς το παρόν δεν διατίθεται αυτή η δυνατότητα. Η εξόφληση γίνεται τοις μετρητοίς, ωστόσο οι τιμές μας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές για την ποιότητα του οχήματος.

Όλα μας τα αυτοκίνητα συνοδεύονται από εγγύηση αναγραφόμενων χιλιομέτρων. Προκειμένου να σας προσφέρουμε εγγυημένα και αξιόπιστα αυτοκίνητα θέτουμε αυστηρά κριτήρια και ελέγχους στα αυτοκίνητα που εισάγουμε.

Όλα μας τα αυτοκίνητα συνοδεύονται από εγγύηση ατρακάριστου. Επιπλέον έχετε πρόσβαση στο πλήρες ασφαλιστικό ιστορικό του αυτοκινήτου.

Στην autoup κύριο μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της νέας εποχής και τις δικές σας. Γι’ αυτό εγγυόμαστε για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θα επιλέξετε από εμάς, το οποίο διατίθεται με πλήρες ιστορικό και εγγυήσεις. Εισάγουμε μόνο επιλεγμένα μεταχειρισμένα τα οποία έχουν περάσει αυστηρούς ελέγχους και διαθέτουν όλα τα επίσημα έντυπα.

Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας σου.